Baby 7bulan 15 hari

Saya ada soalan nak tanye to all mummy or parents here , baby saya still xmerangkak lagi dan xboleh nak melambai or buat flying kiss adakah normal ?

3 Balas

Boleh check juga milestone baby dekat buku based on age. Saya kerap buat tummy time dekat baby saya, bila dia dah macam nampak step2 nak angkat bontot tu, saya akan ajar. Show, teach, and help. Tak salah kalau kita bantu anak 😘

Normal.. anak saya 7m29d masih x merangkak, lambai, fly kiss, etc 😂

normal.

7mo ago

ohyeke insyallah sis saya try takpe kita trust with the process anak smua xsama kan 🫠