baby 8 bulan

baby 8 bulan selalu menangis macam kena pukul selepas jam12 malam

6 Balas

Cuba cek kmbung prut or tak , lps tu nk tidur buka surah2 , sblm tidur baby pun cuba baca al-fatihah, 3kul , ayat kursi , tiup kat tapak tngn spu kat muka dan badan baby 😊 sblm mghrib ttup smua tngkp pintu , if suami org sdra ke blik malam pstikn sblm msuk rmh basuh kaki dlu 😊 Bila ade bby ni kna rjin bt bnda ni yelah mhkul hlus ni wujut je , suka sngt kcau baby budak dn ibu mngndung 😖 Mcm ank akk sy dlu hari2 nangis bila bwak kluar blik bru tak nangis , lps tu mak dia kerasukan jin , mm rpnya kt blik dia tu ade jin sllu singga sbb akk sy bru lps bsalin bau darah lps tu ade baby , blik plk ade tandas 😖 nasiblah ade bapk sy boleh ruqiya 🥺

Cuba sebelum tidur, baca Al Fatihah, 3 kul, Ayatul kursi, tiup kat tapak tgn, sapu kat mukanya. Make sure jgn bwk keluar baby sebelum maghrib, tutup semua pintu tingkap sblm maghrib. Jangan ada sampah di dalam rumah yg terbuka, kalau ada, kena tutup. Pastikan sisa makanan bersih.

Jika 8 bulan tu, bukan sawan tangis dah. Mungkin gangguan. Ikhtiar lah jumpa orang yg mahir tenangkan anak.

Everyday ke mcm ni mummy? Dia terjaga dari tidur atau memang berjaga dari sebelum tidur?

sakit perut mungkin.

sakit perut kot