Makan ubat

Macam manalah nak bagi anak umur 8 bulan makan ubat. Bila paksa makan nanti menangis mcm kena dera. Tak makan ubat mcm mana nak baik anak oii?

1 Balas

Bg sikit2 xpe byk kali pun..ms die tgh ralik tu letk sikit stgh ml pun jd. Pastu bg air oren. Nk bg die confuse rs ubt dgn air. Pastu tgu dia ralik lg, kalau boleh jgn smp die ngs..ngs tkut termunth lg la sush..sulam air msk biasa risau die jd tolak ubt lpstu. Ats budk2 jgk. Kne rjin try n error mommy!😂

4y ago

Wc. 😘