Bukaan 1cm, maseh syok kerja. Tlg doakan mudah ya bersalin🥰

Baby 36wks+4. Semalam keluar blood show pukul 7pm. Belom packing baju n beg lagi, baru nak gelabah packing segala, haha😁 pukul 10pm sampai ke labour room. Buat ctg, cek bukaan, baru 1cm. Perut mengeras2 je, belum da tanda sakit perut, pecah ketuban, so doctor allow discaj. Around 2am sampai rumah, terus tidor sampai pagi suboh😅 pagi ni keja je, tp mengantuk ya amat. Darah pun klua jugak, tp x byk. Ghisau pun ade haha doakan saya ye ibu2, nak sgt mudah bersalin anak no 3 ni🥰 tqq uols❤

6 Balas

sama kita, 36+4, saya warded ni sbb baby mengeras saja tiap2 malam n waktu siang pun susah nak dpt carta kiraan penuh.. saya doakan urusan semua mumys dipermudahkan hendaknya.. kedua mumy dan baby sihat walafiat ye..

12mo ago

awak dh bukak os ke? sy pun salu mengeras, tp so far dpt kira lagi kicks

sy pn arini 36w4d.. due 3/6.. tp bby breech.. 14/5 nie repeat scan.. doc pakar nk try pusing bby, klau xdpt jgk pusing kne czer la jwb nye.. plus sy ada gdm jgk.. kne bersalin 38w..

12mo ago

sy gdm on ubat on insulin..

saya due 22/6 tpi skrg kerap perut mengeras pula sis pening kdg muntah lgi

12mo ago

aamiin, aamiin ya Rabb😍

semoga di permudahkan ya sis . Sis due bila?

12mo ago

🥰🥰🥰

semoga dipermudahkan bersalin sis 🙏🏻

12mo ago

aamiin🤲 makasih🥰

Semoga semua ok. Dr bg mc x

12mo ago

xda, keja je. dengan harapan cepat baby kluar sbb byk jalan hehe