Contraction hilang dtg tp xda blood show, hari lain, bila ada blood show tp xda rasacontraction

Edd 03/09, Skrg 38w5d, Haritu ada pg hospital sbb perut sakit sgt. Tp masih belum ada apa2 tanda spt blood show, doktor cek cm. Masih blm ada bukaan cm, then balik rumah. Sampai rumah ada tanda mcm coklat yg byk dkt panties, esoknya pun sama masih keluar tanda kaler coklat n byk. Then harini masih juga tp contraction hilang dtg. Maksudnya tanda nak bersalin dlm masa terdekat ke? Ada yg sama tak.

2 Balas

Tak lama lg tu sis. Sy bersalin tu turun tanda ckolat bukaan 3cm esok pg nye tu bersalin dh bukaan 8cm

Bykkn berjln sblum check bukaan d hosp