baby berdengkur

My baby 3 month old tidur berdengkur. is it normal?

8 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Setiap masa ke? Baby saya dulu pernah berdengkur tp time dia penat je... Klu kerap better check...saya hr tu pun check juga

VIP Member

Bby penat😂😂nk2 klu mcm ank sy dh stat meniarap...bile tdo msti berdengkur..ada2 ms je jd cmtu..

Ya its normal. Yang tak normal tu bila baby tido sambil bercakap🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

VIP Member

Hahaha my baby pun berdengkur kuat mcm Mak Tok dia

Normal sis

Normal kot...baby saya dulu pun kecik2 dah berdengkur...smpai umur dia skrg 7tahun...

Better go check kalau each time tidur dia dengkur. No it's not normal even some claim it is normal.

sama mcm bby sy mula2 dulu tp ada masa2 dia je ada msa tersnyum msa tdo ada msa ketawa dlm tdo tu normal..mula2 tu mcm panik jgk los tu org2 dlu kata msa tdo kalo bby tersnyum atau tergelak tu dia tgh main ngn kembar dia 😊