Baby kurang menyusu

Baby 23 hari kurang menyusu . Ade yang tahu knp ? And nak buat macam mana ? Dia lemah je

4 Balas

susu bdn ke formula?.. bby xckup minum susu kot... berak kencing ok x?kencing wrne apa?brpe kerap berak kencing?

kalau baby tak aktif macam biasa, kena terus ke hospital bhgn emergency sis sebab masih bawah 30hari.

Bf ke formula sis? Kalau bf mungkin tak cukup susu. Apa apa pun bawak baby pergi emergency cepat.

Klau baby lemah je,xnak menyusu tandanya dia x sihat tu sis.segera bawak dia ke hosp