Hai momi..nk tnye bayi 2bln slps kne suntik dmm,,ada cra x utk kurangkan dmm ..

Baby 2 bulan dmm

2 Balas

Mintak paracetamol dari doc kat klinik. Selalu lap badan baby tp jgn balut baby dgn kain basah tu. Nanti haba dlm badan akan lagi terkumpul. Demam akan lambat surut. Jgn mandikan dgn air sejuk. Guna air suam

1y ago

oo sy ingt bby dmm xde ubt ..hehe..next nti ccuk 3bln kne mtk laa ...

try sapu 100% aloe vera gel blh beli d farmasi mg ank cpt sembuh aamiin

1y ago

Alhamdulilah trima kasih...arini dh krg skit pnas ..🤲