batuk dan selsema

Normal ke kalau pregnant, batuk² n selsema.. Kandungan baru 5 weeks.. Dah seminggu batuk n selsema tak hilang.. Batuk berkahak pulak tu..

2 Balas

Sy skg 12w..slsma truk dr awl preg smpi skg xhlg...doc br bg ubt mgu lps tp xbrksn ngn sy..xhlg skit pn...hdg dh smpi luka sakit sbb asyk lap..td nk bli ubt len kt frmsi tp dia bg ubt y sm jgk cm doc bg...dia kt mgkin slsma tu alah sy ms mngndg...jd sy pn brtabah la😂😂

5y ago

12 week pn tak hilang juga yaa.. Sy baru 5 week pn rasa cam apa tah.. Habis dah sekotak tissue.. Hehehe.. Take care sis

Kalau baru 5 minggu mmg normal.

5y ago

Kalau normal takpe la.. Risau juge.. Sbb anak 1st.. Hehehe.. Tq sis