Apa brand produk yang sesuai n selamat untuk merawat ekzema bagi ibu hamil. Perasan mula timbul

2 Balas

mcm kes sy, krim yg doktor bagi x serasi. doktor suggest beli dari farmasi so sy try sebamed tp kulit masih bersisik. sy tukar brand aveeno eczema therapy. dkt farmasi malaysia x jual jd sy beli online je. kena try and error brand apa yg serasi utk puan.

3y ago

Oh okay baik terima kasih. Mungkin nak try yg ni atau aveeno tu. Tanya sbb risau ada apa2 bahan dlm produk yg tak sesuai utk yg preggy. Boleh check dgn pharmacist juga kan. Saya blm sempat buka buku pink lg

Try mintak krim dkt doc ye