Kerap kencing dan selalu lapar tengah malam

Hai . Saya 10w+ , normal x saya selalu kerap kencing . Malam2 lagi kerap . Dan saya selalu bila tidur akan terjaga 2/3 pagi sebab lapar nak makan .

6 Balas

Kencing tu normal mummy. Masa first timester memang kejenya asyik nak kencing je hehe saya kadang2 satu malam 2/3 kali bangun sebab nak terkencing. Now dah masuk 5 bulan takde dah sangat rasa nk kencing tu. Kalau makan tu saya kurang sebab tak berapa selera nak telan 😅

normal puan , saya pun terjaga 3/4pagi sebab nak makan tapi saya minum air suam sebab pagi2 kena makan ubat hahaha saya jenis pelupa taknak nanti saya lupa nak makan tapi kalau rasa terlampau lapar saya makan je lah ..

Hai. Kerap kencing lagi² waktu malam tu normal, sis. Kalau kerap terjaga waktu malam sebab lapar tu pengalaman masing² . Tak semua orang lalui. Kalau saya 1st trimester cepat lapar tapi tak selera makan.

sy pon sama sll trjaga 2/3 pagi tp bukan sbb lapar, just kerana rs dh puas tido. tp trjaga lama tu buat lapar. pkl 5 pagi br rasa nk tido balik. xtau nk bt mcm mana

Kerap kencing tu normal. Lapa tu anak 1st sy xde Lapa pun malam2.. Biasa jer.. Ank ke 2 nie keje nak makan jer.. Kul 2 pg pun makan Lg 😅

Normal je sis...