placenta previa

Awal kehamilan doctor diagnose low lying placenta.. semalam 28weeks doctor diagnose placenta previa type 2.. Ada sesiapa nak berkongsi pengalaman? Ada bleeding ke.. warded Masa kandungan brapa minggu... Bersalin Masa berapa minggu..

7 Balas

Placenta previa tu apa ya... Bolh sya tahu...

5y ago

Uri rendah sis.. Uri terlalu dekat dgn pintu baby nk keluar. Patut bila ikut by weeks baby akan besar dan uri tu akan naik keatas lg. Bahaya jgk tu kalau uri dekat bawah sebab kalau stage lg teruk mngkn kena operation. Tu ringkasan dia la