Placenta Previa Type 3.

Share pengalaman ibu ibu type berapa, dan berapa lama kena warded :)

3 Balas

Anak 1st sy pp type 3 posterior.. 1 hari je warded mengenangkan dexa pun dh cukup 2x.. Jd sy pujuk baby suruh kluar awal 😂 betul2 dia ikut ckp maknya.. Tp pramatang 35w.. Sepatutnya kena stay semnggu lebih

2mo ago

Kiranya awak czer la ye

plasenta previa type 2 masa 32w .. warded seminggu sbb ada turun darah .. 33w discharge lepas doc scan uri berjaya naik atas dan tiada msalah apa2 .. 37w 3d selamat bersalin😁

2mo ago

Seronoknya dengar. Kiranya bersalin normal la ya :)

Placenta previa type 3. Saya kena tahan ward 2 bulan terus takda discharged2..cukup 37 minggu doktor czer.

2mo ago

Lamanya sampai 2bulan, saya next week serah diri 34w. 38w terus czer :(