Makan pedas

Awal kehamilan boleh ke makan pedas contoh ramen

10 Balas

Masa saya dulu awal trimester dlm 2bulan ke 3bulan camtu kot, sbb takleh makan nasi beli ramen tapi share 1 mangkok tu bukan habiskan seorang. Alhamdulillah ok takde apa. Tapi depends badan seseorang tula.

boleh je utk rasa2 but puan kena berjaga2 pastikn setiap makanan minuman yg diambil ada zat utk kandungan ya...boleh je mkn....ok

Bergantung sm org.. ada blh, ada xblh.. kalau sy mmg xblh, xmakan pedas2 gitu tu..

Rasa saya atas badan masing2. Yg penting, jangan pedas yg melampau.

depends badan seseorang.. sy hari² makan..

Atas badan sy mkn oky je

Atas badan masing2,

Tak boleh

depends .

Tak boleh