folic acid

Awal kandungan kne mkn folic acid satu hari satu kali..juru jual farmasi ade ckp..kne makan 3 kali sehari..tapi saya lupa..nk mkn 3 kali sehari tu mse kandungan bila ye?sbb saya baru 2 minggu.

11 Balas

kalau ibu preggy 1biji 1ari je sis . doc xgalak kn ibu ngndg ambek ubt ke vit sehari 2 ke 3biji . hnye 1shje. sepnjg sy mengndg smpai ank ke 3 blom prnh dgr lg kne mkn folic asid smpai 3kali .

1 hari 1 kali jee .. mana ade makan sampai 3 kali sehari ... biol ke promoter farmasi tu ... baik g klinik dgr doctor ckp lagi baik

Kandungan dia brp? Xlebih 5mg shari sis..

Saya dulu makan 1bijik 1hari, 😊

Asid folic 1 hri 1x ja sis..

Hmmm cuba tnye klinik balik.

Makan sebiji sehari sahaja

Mkn sebiji sehari sis...

Sebijik sehari je sis

Baik tanya doktor