PERIOD SIKIT

awal bulan 11 sy period normal 7 hri. tp lepas hbis period prtghn bulan sma ujung bulan period lg tp sikit, adakah itu tanda pregnant ?

1 Balas

Kalau pertengahan bulan tu dlm tempoh 15 hari drpd hari pertama period, tu masih darah period. Klau lebih drpd 15 hari, tu darah istahadah (penyakit). Nak tau pregnant, buat upt, puan. Kalau sy jd puan, saya tunggu cycle period akn dtg tengok kluar darah haid mcm biasa ke tak, dan berhati2 dlm pemakanan dan tak buat kerja berat.