Bape biji Shri?

Asssalamualaikum nak bertanye Ubat zincofer ni kowg makan bpee biji Shri🤰 Ikot doc ke..xmgemukkan bdn kitee kah ##pleasehelp #ingintahu #firstmom #firstbaby #bantusharing

Bape biji Shri?
38 Balas

mcm Sy ikut atas nasihat yg diberikan oleh doctor 💊 1 kali sehari, jangan skip sebab ianya baik utk baby kita, nak hindar dari baby xcukup sifat, utk hb si ibu jgk.. kalau nak selamat utk maintain hb ibu elok,makan ja ubat ni sampai lah bersalin nnt.. insyaallah..sy pon first mom and first baby.. Alhamdulillah slama duk makan zincofer ni hb sy cantik ..pasal berat badan awak jgn risau k, sebab semakin baby membesar dalam rahim kita breast kita badan kita semuanya akan berubah membesar .. lepas bersalin kalau awak pantang elok2 insyaallah badan akan turun semula..semoga bermanfaat 🥰