Susah tidur malam dan siang

Asssalamualaikum ingjn bertanya jika ada ibu2 mempunyai masalah sama..sy suri rumah.. Sy mengalami masalah sukar tidur diwaktu malam.... Jika nak tidur mengambil masa yg lama.. Siang sudah sebulan tak tidur walaupun mengantuk .. Malam tidur cuma ambil masa... Walupun mata mengantuk juga still ambil masa nak tidur.. Anak umur 4 bulan dah tidur malam.. Hanya bangun nak susu je.... Pastu tidur balik.... Saya da g jumpa pakar.. Dy cakap sebab tak cukup rehat sbb tidur bangun yg tak menentu di waktu malam sewaktu bg susu kat anak.. Dia cakap lama2 Akan hilang sendiri rutin tidur yg tak menentu ini... Dia cakap normal.. Ramai ibu2 yg ada baby jadi macam ini..... Ada tak ibu2 cam saya?... Apa ibu buat ye jika jadi begini?

4 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

wasalam..sama sebab dah overtired..tu yg susah tido.. ingat i je yg rase mcm tu..bila kita tak cukup tido senang sangat burn out..i baca zikir fatimah then off hp..baru i boleh tido..

1y ago

Tq ye