Waktu makan utk BSP test.

Asslmualaikum mommy2 gojes sekalian.. sy ada pertanyaan mengenai waktu makan semasa hari BSP test. selepas ambil darah kedua, adakah kita perlu makan 2 jam lepas ambil darah tu atau dua jam sebelum waktu ambil darah yg kedua? mohon pecerahan dri mommy gojes semua.. terima kasih. ??

1 Balas

8am: < 5.3 , 12pm, 6pm, 9pm: <6.7 .. Dr jam 12pm ke 6pm kan jauh. Awk makan la nasi. Nnt kan kena puasa lagi kol 6pm tu, sebelum jam 4pm awk minum air masak byk na hilang kan dahaga