Lama ke buat BSP

Saya ada appointment utk buat bsp, kebiasaannya lama ke? Setahu saya selepas 2 jam kena dtg semula utk check lagi.. Saya tak sure nk ambil time off je atau ambil half day.. mohon tips yg lain, terima kasih

2 Balas

bsp kene buat 2 mingu beturut... mcm kk saya kali petama buat die suruh dtg kk n bwk glucometer...die nak tgk bacaan glucometer sama tak dgn kk...kalo x lari byk...boleh buat sendiri kat rumah

kene ambil cuti sehari...bsp kene ambil 4 kali darah...mcm kk saya 8am, 10am, 2pm dan 8pm