Teringin

Asslm .. nk tny kandungan sya da 6 bln .. sejak prgnt nie sy x dpt minum air REDBULL .. mcm sblum prngt .. klau sy nk minum time kandungan sy skrng nie agak2 boleh x . . Tringin sgt huuuuuu

1 Balas

Rasa2 sikit ok kot. Tggi gula sis mnuman mcm tu. Tkut ketagih pula nanti 😅. Klau sy. Anak ssah diganti. Makanan bila2 pn bolei mkn.

5y ago

Yee btul la tu .. tpi Sikit2 x puas plk .. 😖 mmg da ketagih pun seblum prgnt asik nk minum ja ..selalu kna mara .. adui nie tiba2 tringin plk ..