tips hilangkan batuk baby

asslm mommiess nk tnya la ada x tips hilangkan batuk baby selain susu ibu.letak bawang berdekatan baby dgn minyak bwng putih.sbb sy dh bt tiga² tu tp xmenjadi juga.

2 Balas

Saya suggestkan awak guna air purifier kat rumah..sgt2 berkesan..saya guna utk anak2 saya..anak2 saya jenis kerap batuk selsema dan susah utk sembuh..kdng2 sebulan lebih baru baik..setiap bulan akan batuk.. Lepas guna air purifier..batuk makin kurang 6 bulan baru kena balik..dan cepat sembuh... Air purifier saya guna boleh matikan kuman dan virus..even molekul kecil pun akn disedut utk hasilakan udara yg bersih..mmg berkesan sgt Kalau batuk teruk da kahak..pergi klnik amik neb normal saline..dan buat tepuk bentuk C kat dada dan belakang anak.. Kalau nak tahu lebih lanjut atu nk oder air purifier boleh wassup saya 0195125785

4y ago

Kalau awak pengguna water filter..akan dpt discount untuk air purifier..berbaloi utk spend duit sikit utk kesihatan anak..

dlu doctor pakar baby bgtau saya. time tu baby saya batuk n flu. xda ubat untuk baby batuk. dia cuma suggest, kalau baby menyusu, tinggi kan posisi kepala baby. ( jangan terlalu baring )