susu bayi

Asslm mommies n daddies.ok kt mlysia ni trll byk sgt jenama susu.sy nk tnya dlm byk² susu yg mne 1 yg xmahal tp bgus kualitinya (khasiat) utk tumbesaran baby sy yg umur 4bulan dan 1tahun 5bulan?

1 Balas

Sbenr ny susu fm ni nk tau elok ke x . Kne try error PD anak kita sndri sis . Kdg mmg nmpk semua ok tapi blom tntu sesuai pd ank . Klau bby bole try s-26 . Ramai yg guna biase kebykn sesuai . Tpi klau ank najis xcntik . Cirit sembelit or Warne pudar Tuka lain .