Ibu menyusu

Assalmuailaikum semua saya nak tanye dkt puting susu saya Ada kuar bijik yg sya bulat kan tu.. bile anak saya isap susu badan saya rasa sakit sangat anak saya skrg umur setahun 9 bulan.. ibu2 rasa ni normal ke tak? Dia kuar biji ni smalam..

1 Balas

baik puan delete terus gambar ni. boleh tanya tanpa letak gambar sebenar. dalam apps ni golongan ayah pun ada. apa rasa suami puan kalau dia nampak puan tayang aurat kat tempat mcm ni. kalau masih sakit terus pergi kk untuk cek

2y ago

Oo ok saya dah padam terima kasih