Anak setahun tak nak menyusu botol

Salam ibu2 semua kenapa anak setahun tiba2 tak nak susu botol ye ? susu ttp sama cuma sya belikan botol baru utk dia sbb botol lama sya baca pakar cakap menipu mengenai antipanas@dll …. So saya belikan botol jenama lain yg akan sama seperti botol sebelum ni .. Tapi lately ni dia tak nak menyusu . menyusu pn klo dia rasa haus betul ..

1 Balas

dh setahun klau anak xnk botol, boleh bg susu pkai straw bottle or cup dah