Tips anak kembar

Hello mommies.. ada x kt sni yg ada ank kembar.. boleh x share tips skit nk dpt kembar selain ada keturunan..

2 Balas

Refer doc untuk ubat subur… saya pernah tgok video scan doc kat tiktok , patient tu makan ubat subur , telur dia lebih dari 2 😅 Kalau ada telur 2 boleh lah mengandung kembar. Kalau satu je telur mmg tak de kembar lah😅

2y ago

kena refer doc untuk dos yang tertentu… jangan ambil sendiri. better makan ubat subur sambil doc pantau…

pergi jumpa doktor pakar kesuburan, mungkin dia akan prescribed awak clomid

2y ago

x boleh. hanya jumpa doktor je baru boleh dapat ubat tu