Kahak

Assalamulaikum semua baby sy baru masuk 3 bulan. Macam mana nk hilang bunyi kahak yee? Sebab baby sy ta selsema.. Cuma kekadang ada dgr bunyi mcm kahak kt penafasan dia.

2 Balas

Waalaikumussalam sis.. Boleh ikhtiar guna mandian dan balm dari tasneem khas utk selsema batuk kahak dan demam.. In shaa allah membantu.. Tasneem menggunakan essential oil tanpa bahan kimia atau bahan haiwan 😊 selamat digunakan dari newborn hingga dewasa https://wa.me/60142659754

sy mandikan air lemon. bunyi kahak tu nanti akan hilang sndiri sis. kahak tu akan keluar melalui muntah susu & najis. baby sy 4 bulan dah xda bunyi kahak.

5mo ago

lemon dengan air suam ke sis?