Cara Diet

Assalamulaikum /salam sejahtera. Adakah anak saya akan dapat khasiat makanan jika pemakanan saya macam ni? (kurangkan makan sebab berat badan naik mendadak) Sarapan pagi: susu low fat + roti wholemeal 2 keping Tengahari: nasi segenggam + lauk + sayur Malam sblum 8 mlm: sama macam sarapan pg. Within gap makan tu kalau lapar sy makan kekacang or buah2an. Oke ke macam ni? Sebab sometime klu masih lapar sy minum air masak je byk2. Kadang2 tu rasa nk muntah. Tapi baby tendang aktif sgt tkut dia lapar. Tkthu dh nk mkn apa.

1 Balas

Cuba tukar nasi tu kpda beras perang.. Mkn mcm biasa je.. U know ur body well..kalau mkn ikut diet tu.. Ur body shaking x? Kalau shaking mknanya body tu perlukan mknan lagi.. Makin besar kandungan..nutrien diperlukan makin tinggi.. Consult with doc first ya..