pregnant at 4w

Assalamulaikum mommy2 semua, syukur alhamdulilah sy dan suami diberikan sekali lgi rezeki utk sy pregnant, selepas gugur Jun tahun ni. Syukur kepada Allah, doakan sy dan janin sy semoga kuat dan sihat sempurna sampai melahirkan. Sy doakan juga kepada mommy2 semoga baby dan mommy sihat. dan pejuang garis dua semoga ada khabar gembira menanti dan dikaruniakan zuriat. Amin ya rabbal alamin 🤲🏻

pregnant at 4w
49 Balas

waalaikumusalam..tahniah..sy pn ggur Ms buln Jun Hari tu..skrg still tnggu lgi..doa kn sy Ada rzki ye..suami hri2 tnya..jga kndugn sis baik² ye..