35 weeks

Assalamualikum smua. Sya nak bgi pendapat. 35 weeks bole lgi tak mkn ubat. Klu tak mkn plk takut plk hb rendah. Tpi sya ada bgitau kawan sya. Dia tngah pregnang jgak. Dia dh msuk 9 bln. Sya tnya kat dia. Msi lgi tak mkn ubat. Dia kata dia tak mkn lgi. Sya tnya lah hb ok tak. Dia kata ok. Mcm mna ya. Sbab sya tda pengalaman lgi. Bru anak pertama.

6 Balas

Macam ni sis. Jangan ikut orang ye. Badan lain2 tau. Sis proceed je vit kk sampai bersalin. Dia mungkin ok hb. Sis kalau tak amal vit mungkin turun hb. Tak perlu dilema sampai macam ni. Sis nak baby sihat, sis makan. Takde masalah dah kan kat situ 🥰