Assalamualikum

Assalamualikum. Saya x tau patut x sy overthink.sbb sy tau bila sy cerita kt husband pun dia x percaya... Ceritanya macam ni.. Baby sy ni girl. Masa die dlm sekitar 1-5 bulan baby sy OK je klu kena dukung datuk dia(my FIL).. Tp sejak dia da msuk 6 bulan cmtu tiba2 dia jadi takut ngn datuk dia..kitorg ni tiap2 weekend melawat parents husband..n ad ketika tu sy ternampak datuk dia bawa baby sy masuk bilik.. time tu sy masak2 kt dapur nak pegi tandas, sy time tu xad la pikir apa, yela dgn semua family ad sana..tp kitorg blik je. N sy mndikn/tukar pampers. Sy perasan dkt bahagian kemaluan baby sy mcm merah.. Sy bukan la nk fitnah sbb xnmpk ap yg datuk die buat, tp sy sgt2 tersepit nk cakap apa2. yela baby sy tu cucu first belah husband.bila da jd cucu kesayangn. Mmg sy xad peluang nk dukung anak sy... Sy punya la jage bby sy.. Xpki kan die yg seksi2 walaupun baby...

2 Balas

waalaikumussalam, lepas ni, sebelum balik drpd rumah tu, last sekali cuba buat2 nak tukar pampers dan check, kalau tiba2 merah, terus ajak suami pergi klinik masa balik tu, cerita dekat suami sebelum datuknya bawa masuk bilik, ok je xmerah pun.. bertegas untuk jumpa Dr dulu, biar Dr sahkan, kalau ok, alhamdulillah, kalau tak ok, at least takde boleh nak beralasan mcm2 sbb mmg awak bawal betul2 lepas baby awak jumpa atuk nya..

boleh cuba bawa ke doktor untuk check bahagian kemaluan. bgtahu doktor yg awak suspect sesuatu jadi nak check adakah kemaluan baby ada kecederaan atau apa apa. doktor boleh sahkan dan kalau betul doktor boleh report polis sebab ada unsur jenayah pada baby