SUNTIK KANCING GIGI

Assalamualikum nak tnya, suntik kancing gigi anak sulung biasanya brape weeks ye? Sebab sy dah masuk 29 weeks. Tapi xkene lagi.

19 Balas

sis checkup swasta ke? lau kk, sy 15w dah kena first dose.. second dose kena cucuk masa 19w.. cuba tanya nurse or doctor awk, lau kk kadang takut dorang terlepas pandang. lau swasta maybe lambat sikit kot, kena confirm balik dgn dorang tau

8mo ago

sy kk. itula takot nurse lupa. yg first kena minum air gula pun sy xminum. sbb nurse lupa. tq sis