Kepala leper

Bayi sy sekarang 3m20d.. kepala belakang leper.. masih boleh betulkan bagi bulat elok tak? Mommy2 ada tips tak? Waktu mandi ada urut jugak tapi tak lama sebab baby lasak😅..cara urut yang betul mcm mna ye?

2 Balas

baby tido pakai bantal tak? kalau pakai cuba pakaikan batal yg ada lekuk kt tgh2 tu

3y ago

masa mandi pun kena urut membulat kt bahagian kepala. anak sy mula2 dia leper sebelah. tp bila dh pandai tido lasak kepala dia dh kurang leper. nampak tutap nmpk tp kurang sikit la. jgn risau nt lelama anak puan normal blk. dibantu jgk dgn kita selalu massage kepala tu

Cuba tidurkan mengiring sis.

3y ago

Ok sis..boleh try nnt😘thankyouu❤️