tambah kalsium

assalamualaikum,, tumpang tanya, kalau taknak minum susu supliment apa yang paling bagus untuk tambah kalsium masa prgnnt ni ? boleh suggest tak ? thanks ☺️

8 Balas

sy lgsg xminum susu, sbb x boleh telan..sy cume amalkan supplement ostematrix dari shaklee jek..tu mmg bgus utk kalsium ganti susu.. alhmdullh serasi dgn sy smpai lepas brsalin..

Ostematrix Shaklee Dapat tambah kalsium satu hal. Dapat membantu elakkan sembelit. Please makan. Saya sebelum ni tengok je orang cakap, akhirnya rasa sendiri. Najis lembut.

boleh mintak kat doc ubat kalsium.. saya pun tak minum susu.. amik pil kalsium je..

klu tu tnya doc .nnt doc akn bg ubt calcium...

Saya ambil obical atas saranan doktor 😊

taknak minum susu beli ubat 😜

saya suggest kan u minum jus

ostematrix shaklee ❤