Gatal-Gatal Cairan Keluar Dari Vaginal

Assalamualaikum..Sya telah masuk trimester yg ke3,slepas memakan kerang,telah timbul permasaalahan kluar keputihan,biji2 putih dan gatal-gatal sangat dari vaginal sya.sehinggakan,tiap msa kena tukar pantiesNormalkah semasa mengandung tanda camni?? Dan bolehkah sya cuci dalan vaginal menggunakan air garam untuk nyahkan fungus gatal ini?? mohon bantuan..trima kasih:)

2 Balas

boleh bagitau nurse/doc masa appointments. nanti dorang bagi ubat @ ambik sample utk check jenis jangkitan

better cek doc