Keputihan 35weeks

Hai ibu ibu. Normal ke banyak keputihan @ vaginal discharge pada 35weeks? Keputihan tidak berbau dan tidak gatal.

1 Balas

Kalau warna keputihan selain dr warna putih/jernih, kena check dgn doktor utk swab sample. Kalau perlu ubat/antibiotik akan diberikan ikut jenis keputihan yg keluar. Selalunya masa pregnant mmg akan byk keluar keputihan, tp kalau rasa tk sedap hati boleh je jumpa doktor. Kadang dpt jawapan dr doktor sendiri yg dpt tenangkan hati