refluct susu

assalamualaikum.sy nk tanye psl penyusuan ank sy bru 24 hr ms umur 18 hr admit sbb refluct susu dktr ckp...smpai skg msh refluct susu mcm susu kuar dr mulut stiap kli menyusu slps 2-3 mnt mcm tu...sbb dia ssh nk sendawa tp berak n kncing ok mcm biasa..kentut pn byk kli...risau tkut xde susu ygmsuk dlm bdn ank...

1 Balas

Waalaikumussalam mummy, kena paksa dia sendawa walau mcm mana sekalipun..baby yg kena dgr ckp kita.. Bukan kita dgr cakap baby tau..bab2 sendawa nie para2 suami yg terer. 🤣 Bagi je ngn suami... Baby kejap je tu burp. Sy pun sampai naik lenguh tangan nak sendawakan anak sendiri yg baru sebulan lebih.. Dgn suami kejap je die burp.