Cyst Ketika Mengandung

Assalamualaikum..sy mengandung dlm usia 7minggu..td sy scan di klinik swasta,ada csyt dlm ukuran 7cm..adakah ia merbahaya kepada kandungan sy?jika ada ibu2 yg berpengalaman blh berkongsi dengan sy.. Terima kasih

2 Balas

Insyaallah cyst akan mengecut sendiri nanti sis. Dulu saya 5week dpt tahu ada cyst 4.8cm. 7week appoitment cyst dh mengecut ke 4cm. Next appoitment 12week tgok cyst dh hilang. Alhamdulillah. Now preggy 24minggu sudah.

4y ago

Ok most welcome.

Sy amalkn mkn buah naga, alhamdulillah csyt sy dh hilang dlm masa 15mggu.

4y ago

Sy ambik yg merah. Sy pnah baca psl csyt nie, sy pun alami benda yg sama