Keliru hamil ke x

Assalamualaikum..sy jd keliru...awal bulan ni cek upt positif duble line..sekrg cek samar2.. padahal upt tu beli yg sama...tp tanda2 alahan tu ada...

8 Balas

saya lewat period seminggu cek upt lansung tiada tanda2 hamil.. tanda2 alahan ada sebap period xteratur xbeharap selelpas beberapa bulan rasa xsedap badan ingat ke angin dalam badan rupanya pergi ke klinik 12minggu dah pregnant..insyaallah ada tu sis cuba lg nanti

2y ago

Sye delay 6 hari. Letih ngntuk tanda smua adaa. Cepat lapr. Prut kram je

cuba la pergi sah kn kehamilan awak dkt klinik swasta. boleh je. nak pastikan awak hamil. cuma jgn panik if doctor inform belom nmpk pape lagi or baru dinding rahim menebal. atau awak boleh buat beta hcg.

Waalaikumussalam wbt.. cuba pakai upt test yg lain.. test awal2 pg lps bgun tdo.. ataupun blh tgu lg sikit masa utk repeat. Biasanya kalau regular period xda mslh sis.. irregular mmg kena p scan kat klinik

Dah confirmkan pregnancy di klinik?

Buat pengesahan awal kehamilan di klinik

Dah delay period ke?

beli upt lain

Sama laa