muka kusam

assalamualaikum..slmt petg.. alhmdulillh syukur Allah msih bg nikmat sihat Dan sgla nikmat utk Kita..smbil mnunggu si comel kluar..Saje sembang santai..nak msuk mggu 6-7 nie..perasan x suke memasak dah..x suke dapur..x suke make up..kusam je kulit..🥴 de ke Mommy mcm sy? 😉mgkin pmbawaan baby agaknye ye 👶

2 Balas

Allahu..betul..Sama saya sekarang..tak dpt masuk dapur sebab sensitif sangat pada bau. lepastu jalan sikit dah rasa mengah..Berdiri lama skit dah sakit pinggang.. Semoga Allah Permudahkan buat kita ye ibu².. Nasib baik abam zauji memahami..asyik kena minta maaf jelah takut dia terasa pulak kan..

Waalaikumsalam ibu. Sama la mcm sy dulu. Nanti dh masuk second / third trimester bru la nampak pregnancy glow tu 😅