kulit muk kusam

hye mummy’s ..ada tak kt sini yg bru awal mengandung kulit muka jadi kusam & nampak tak de seri?ade ke tips nk bg muka tak kusam masa pregnant ni?dah mcm2 skincare pakai,tp mcm sama je..nk tgok cermin pon jadi moody😫

2 Balas

Preggy moment pengorbanan ibu besar, kecantikkan salah satu ciri, perubahan bentuk badan dan tempat sulit juga serta kdg kesihatan. Bersabar, lepas bersalin work out semula. Enjoy preggy moment

2y ago

sama sama enjoy ur preggy moments

A smile is the best makeup a girl could wear - marilyn monroe ♥️