Boy or girl

So far sye x scan lagi jantina baby. Anyone nk share ciri2 preggy boy or girl? If mommies tahu, agk2 rezki sye boy or girl? - x brpe gmr manis, lebih suke pds, msin sikit. - suke syur, buah. - x suke ribut2, slalu nk tenang kalau boleh. - x de alhn ataupun mual muntah. - muke so far x breakout, still ok. - cpt pnt, mls bersiap, suke berehat je.

8 Balas

entah la. sya x pndi nk tgk ciri2 perubahan pd diri time pregnant nk tentukn boy or girl. sy g bt scan details utk tgk perkembangan baby dlm rahim sya..dan alhamdullilah baby sehat dan awl2 dpt tgk gender dia..boy. sbb terang dan jelas pistol kecik dia😅 sebelum bt scan details 21 week. time 16 week naluri sya katakn sy mcm pregnant baby boy. tp sya diam dan abaikan naluri sya. ialah kadang x btl nt😂 sya dan suami x kesah dpt boy or girl. sbb kehamilan ni rezeki bt sya dh tggu 3 thn. bila waktu g scan details 21 week. mmg kebetulan btl naluri hati sya. baby sya boy☺️☺️☺️ rezeki. semoga sehat baby dalam rahim sya smpi di lahirkan kedunia ni.

ciri2x ni susah awak, kena scan gender juga. contoh malas bersiap ,org ckp baby boy. tapi ada yg baby girl pun sama. dulu pun saya tgok mcm ni, ciri2x ada ke baby boy n girl, confuse rasa. last g scan ,boy rupanya. 😂

ciri² tu sama dgn sy, pegi scan kat kk masa 20 week nmpk girl, pegi buat detail scan dekat swasta 21 week nampk girl, tpi naluri kata boy, ntah la😂 tunggu dia keluar je dan sihat

saya bukan ape.. banyak sgt org share ciri2 boy/girl ni. tp xtepat. dalam hati mesti girl (sbb tgok ciri2 org share). sy pegi detail scan 21w, doc tunjuk boy. tu pun xletak 100%.

ciri2 tu sama mcm sy. tp bby boy.. nk lebih accurate better pegi scan sis.. sbb kdg kebetulan je smua ciri2 tu brgantung pada bdn masing2

Ciri2 sama dngan sy, tpi sy rajin bersiap muka pun berseri2. Naluri kata boy tpi bila 2kali scan kt klinik swasta & hospital doc kata girl.

Tak boleh percaya Ciri2.. Kadang2 kebetulan.. Pergi scan sis..

Ciri2 kita sama, tapi sy baby girl 🤭