Keluar lendir koko

Assalamualaikum...semalam Saya ada keluar lendir koko...slps itu Saya buat semula upt test...Naik Dua line...n then Saya pergi ke klinik buat scan...doc kata mmg mengandung..kantung ada elok semua tp masih kecil..baru 4 mggu..kantung masih kosong..doc mintak pergi scan lg Dua minggu .adakah itu normal?

3 Balas

Normal dear. Doakan sy ada rezeki utk mengandung jgak.. Period da delay tp msih blum yakin na buat upt... Smoge dipermudahkan segala urusan di dunia dan akhirat... Take care & have a good rest ya 💞...

2y ago

Semoga sis kuat & tabah taw.. In shaa Allah nnty Allah nak ganti yang terbaik lagi.. Moga Allah permudahkan segala urusan kita semua di dunia dan akhirat 💞

normal, scan balik 8 minggu ke atas, sy scan 7 minggu pun masih kosong, scan 10 minggu baru nmpk

normal awk..sama mcm saya