darah nifas

Assalamualaikum..saya sekarang berpantang masuk hari ke 37..saya nak tanya la, darah nifas selalunya bila habis ye? Sebelum nie masa hari ke 20lbh pntng..darah stop lam 2hari camtu pastu dtg blik drh..masa 33hari pantang, drh stop n ada blik masa 35hari pantang..td ada kuar darah ketul besr..risau gak kan, takut tumpah darah ke..saya tak tau samaada nie tumpah darah @ drh nifas biasa je..sape ada pnglmn cm saya, blh share x?

1 Balas

kalau xsilap saya, kalau drh dh brhnti selama 15 hari, mknenye mmg dh hbis sis