Drh Nifas @ Drh Period?

Ibu2 yg tgh berpantang dan ada pengalaman berpantang, sy nk tnya, selalunya drh nifas ibu2 sampai hari ke brp? Kalau drh nifas da stop kemudian tinggal tompok2 coklat je dan pada hari ke 21 da xde, da bersih kemudian 10hari kemudian, keluar drh balik, drh fresh mcm period, adakah tu masih drh nifas @ darah period? Cheq conpius sat bab drh ni..

1 Balas

Yg sy taw, selagi dlm tempoh nifas iaitu 60 hari, ianya msih darah nifas.. cuma bila brhenti drh kena solat tp bila kluar blik xpyh solat. Tlg perbetulkn ye klau salah