Risau baby

Assalamualaikum..saya nak tanya mummy berpengalaman..confuse sikit tentang pergerakan kuat dari baby..sebenarnya berapa weeks ye kita boleh rasa pergerakan kuat baby?? Saya dah 23 weeks..sebelum ni 16 weeks ada rasa..tapi nyilu2 je..tapi makin bertambah weeks makin kurang rasa tu..saya risau la..dah la husband jauh.. nak pergi check klinik swasta pun takut tak lepas je..dengan roadtax kereta tak boleh renew lagi.. ada tak sesiapa yang boleh hilangkan kerisauan hati ni..mohon yang positive..

1 Balas

Biasanya dah nak 28w baru betul2 rasa. Cer awk try minum air sejuk/manis. Tengok dia gerak2 tak.

4y ago

🤗🤗