fungsi natal cara

Assalamualaikum..saya nak beli asid folik appeton tetapi tersalah beli natal care...apakah fungsi natal care?boleh ke sy makan..sbb kandungan saya baru 8 minggu..

fungsi natal cara
2 Balas

Bole mkan sis..sye dulu sblom buat buku pink mkan jenis appeton ni.dia utk pregy n bf.elok jgak sama je jnis ngan obimin.cuma beza Ni Mahal lah..😁

Try tgk kt blkg ada fully info, klo ada folic acid boleh ja mkn.. Xyakin tya ja nurse @doctors next appointment..