Pakej post natal care

Salam, tumpang tanya.. untuk pakej post natal care, berapa hari yang paling ideal untuk diambil ya ? Seminggu cukup ke ? Tq ☺️ (panggil pakej orang dtg rumah)

2 Balas

Kalau ikut saranan akak sy , dlm 1-2minggu prtma tu cukup.. Tp brgantung pd bdn dan bajet jgk.. Kalau ada bajet lebih ambik 3-4 minggu...tp yg penting 2 minggu pertama mmg kena betul2 jaga sb luka masih fresh..

4y ago

Oo ok tq ya ☺️

smgu pun ckup daa sis.. tp lpas smgu tu sis ttp kne bpntang n byk rest..