Pendarahan

Assalamualaikum..saya datang haid normal dan akan sama dengan bulan sebelumnya, tapi bulan ni keluar darah 4-5 hari awal dri sebelum nya. ada keluar darah dan sakit perut, saya konfius sama ada itu tanda hamil, keguguran ataupun period. Apa yang patut saya buat ya? Boleh tolong

2 Balas

kalau keluar darah setompak sikit je..kadang tu tnda awal kehamilan...tpi klau kluar drah sperti wktu period sblum ni..tu mknanya period..tpi klau x jugak...blh g chek kt kk/hospt

period. normal je period awal atau lambat.