Bukaan 2cm,selalu berapa hari bersalin?

Assalamualaikum.Saya dah 38week lebih,Tengahmalam smlm sbb rasa lain macam terus gi pac check semua.bukaan baru 2cm,cek CTG xada contraction atau perut mengeras.Jadi dktr bg balik.Saya nak tanya selalu brpa hari ambil masa ya untuk dapat bersalin?

2 Balas

Saya hampir 2 minggu 2cm. Sudahnya duedate lebih sehari baru keluar. Itupun induce 2pills

3y ago

alhamdulillah saya dah selamat bersalin 29/8 haritu di rumah selepas 3x ulang pg hospital dlm minggu yang sama.Syukur dipermudahkan

saya anak first tak sampaii 1jam dah 4cm . atas orang jugak sis .

3y ago

alhamdulillah saya dah selamat bersalin 29/8 haritu di rumah selepas 3x ulang pg hospital dlm minggu yang sama.Syukur dipermudahkan.